Информация к новости
5-01-2024, 10:00

Справжнє новорічне свято і розвиваючі ігри

Категория: Новости / История и общество

У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

Дитяче свято під новорічною ялинкою пройшло на вулиці Михайла Грушевського поряд із в'єтнамським консульством. Дітей привітали Голова Одеського регіонального відділення Національної Спілки журналістів Юрій Работін та керівник та засновник фірми «Strateg» Олександр Сивак.


 
Посмішки радість та пожвавлення панували навколо святково прикрашеної ялинки. Різнокольорові гірлянди, фігури постійних супутників Санта Клауса – оленів, які світяться, створювали чарівну святкову атмосферу. Величезну кількість дитячих розвиваючих настільних ігор можна було побачити поряд з ялинкою іздалека.  Це подарунки від  одного з найбільших виробників дитячих іграшок в Україні – фірми «Strateg», яка вже 15 років постійно розвивається на просторах нашої країни.  Олександр Сивак являється її засновником та керівником.

 

Журнал «Судноплавство» являється також проектом Олександра Сивака – це міжнародне періодичне видання, яке друкується з 1993 року.

Відкрив урочистості Почесний консул соціалістичної республіки В’єтнам у місті Одеса, Заслужений лікар України Нгуен Ван Хань, він привітав присутніх та надав слово для привітання Голові Одеського регіонального відділення Національної Спілки журналістів Юрію Роботіну, який завітав на свято із активом НСЖУ та подарунками та добрими побажаннями.

«Добрий день! З Новим роком вас! Я хотів би вас всіх привітати. Ми завітали до вас з Олександром, який очолює фірму «Strateg». Ця фірма виготовляє дитячі іграшки, які ми привезли до вас.  Україна дітям України - ви діти України, тому що ви народилися тут, хоча в'єтнамська діаспора присутня в Одесі з далекого 1978 року, коли вони працювали на великих підприємствах міста. Я хотів би щоб ми кожному подарували по грі, ту яка вам безсумнівно  сподобається. Грайтеся на здоров’я і розвивайтеся, тому що це розвиваючі ігри», - підкреслив Юрій Работін.


 «Грайте в наші українські ігри, вчить українську мову! Все буде Україна! З Новим Роком!», - поздоровив присутніх Олександр Сивак.

На загальну думку свято вдалося!

Галерея

prev
next
и ещё фотографии ›



Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.