Информация к новости
18-01-2024, 16:00

В Одесі пройшов перший у цьому році інфодень Українського культурного фонду. Фото

Категория: Новости / Экономика и финансы

У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

17 січня 2024 року в партнерстві з Одеською міською радою в міжнародному культурному центрі UNION відбувся перший Інфодень Українського культурного фонду в новому році.

Одеса – це перший регіон, який відвідала команда УКФ цьогоріч з метою підвищення залученості заявників та якості самих заявок, і сьомий подібний захід у межах нового грантового сезону.

«Український культурний фонд підтримує наші культурні установи, у цей складний час дозволяє реалізовувати проєкти бібліотек, мистецьких шкіл, театрів», – повідомив директор Департаменту культури, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва Іван Ліптуга.

 У заході взяли участь понад 160 представників південного регіону. Серед них: працівники театрів, музеїв, бібліотек та інших культурних інституцій, митці та культурні менеджери, які потребують фінансової підтримки для реалізації ініціатив. Спікери розповіли гостям Інфодня про участь Одещини у грантовому сезоні Фонду 2023 року. Окремо зупинилися на прикладах реалізованих проєктів за підтримки УКФ, серед яких «Доступний онлайн» Одеський національний художній музей, 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль та дитячий фестиваль «Переміщена анімація».

«За шість років існування нашої інституції до УКФ від Одеси надійшло 311 заявок на грантову підтримку. Від регіону, без урахування обласного центру, - 154. Тобто програми УКФ охоплюють аудиторії поза агломераціями та обласними центрами. Це важливо з огляду на розрив між ними в доступі до культури. УКФ й надалі посилюватиме співпрацю з органами місцевого самоврядування», – додав голова фонду Владислав Берковський.

 Наприкінці заходу організатори розібрали найтиповіші помилки під час заповнення аплікаційного пакета та відповіли на всі запитання.

 

Галерея

prev
next
и ещё фотографии ›



Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.