Информация к новости
Сегодня, 10:00

Особливе богослужіння в Одесській Кирсі: Візит поважних гостей з Бремену

Категория: Новости / Духовность / Первая полоса


У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

 Вчора, в 22 неділю після Трійці, богослужіння в громаді Святого Павла  Німецької Євангелічно-Лютеранської церкви України в Одесі стало знаковою подією, яка об'єднала громаду та міжнародних гостей. Церкву відвідала делегація з німецького міста Бремен, що підкреслює міцні партнерські відносини між цими двома регіонами.

ВІДЕО

Президент Бременської Євангелічно-Лютеранської церкви, Dr. Bernd Kuschnerus, провів чудову проповідь Слова Божого, в якій торкнувся важливих тем стійкості, яку можна здобути тільки разом з Богом, єдності та підтримки у складні часи. Його слова надихнули присутніх, адже в умовах глобальних викликів важливо відчувати рішучу підтримку. Після проповіді, Dr. Bernd Kuschnerus, та пастор Andreas Hamburg благословили громаду, що стало символом солідарності та надії.

 ВІДЕО

  Богослужіння проводили пастори Олександр Гросс та Andreas Hamburg, які, зокрема, акцентували увагу на важливості спільноти та взаємопідтримки.

ВІДЕО

 Після завершення богослужіння прозвучали вітальні слова від представників обох країн. Президентка Бременського парламенту, Antje Grotheer, наголосила на важливості співпраці та підтримки між містами, а також на тому, як важливо продовжувати надавати допомогу в Україні. Antje Grotheer привітала одеситів, привітала всіх без виключення українців та запевнила, що люди в Бремені пам’ятають про них і намагаються надати якомога більше допомогти.

ВІДЕО

 Від Одеської обласної державної адміністрації виступила заступниця директора Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини – начальниця управління культури, національностей та релігій Ярослава Різникова, яка подякувала партнерам за їхню рішучу та неухильну підтримку. Серед гостей були Олександр Кіфак, почесний консул ФРН в Одеській області, та Roland Speidel від організації "Solidaritaet Ukraine". Їхня присутність підкреслила важливість міжнародної співпраці в умовах кризи та відновлення.  Варто зазначити, що між Бременом та Одеською областю існують партнерські відносини, які активізувалися в умовах війни. Це співробітництво приносить значну допомогу організаціям і людям в Україні, що особливо важливо в даний час.  Вчорашнє богослужіння стало яскравим прикладом того, як релігійні спільноти можуть об'єднувати людей з різних країн, сприяючи миру та підтримці. Спільна молитва та обмін досвідом створили атмосферу єдності та надії на краще. 

Галерея

prev
next
и ещё фотографии ›



Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.