Інформація до новини
29-11-2022, 19:02

Супермодель Анастасія Бондарчук стала обличчям обкладинки L’Officiel Baltik

Категорія: Новини / Культура та мистецтво

У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 


L’Officiel — Умный глянец. Французский журнал о моде. Издаётся в Париже с 1921 года и ориентирован на образованных женщин с высоким уровнем дохода.

Одесситка Анастасия Бондарчук продолжила примерять стильные украшения итальянского бренда BVLGARI, будучи в поле зрения объектива. По мнению Анастасии, украшения знаменитого модного дома, почти всегда ей к лицу.

После начала учебы в одном из европейских университетов, Анастасия стала вести более закрытый образ жизни, редко соглашалась на интервью и съемки. Актриса не делится с поклонниками деталями личной жизни. Подписчикам она рассказывает о бьюти-процедурах, днях рождения близких и прошлых проектах.

В любом случае, окружающие ждут от Анастасии Бондарчук новых проектов и личных откровений.

Напомним, известность Анастасии принесли фото на обложках мировых журналов, таких как Harper's Bazaar, L'Officiel, Elle, Viva, Glamour, сотрудничество со многими брендами, такими как Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Fendi, Aquazzura и многими другими.


Супермодель Анастасія Бондарчук стала обличчям обкладинки L’Officiel Baltik

L'Officiel - Розумний глянець. Стиль, мода, краса.

L'Officiel - Розумний глянець. Французький журнал про моду. Видається в Парижі з 1921 року і орієнтований на освічених жінок із високим рівнем доходу.

Одеситка Анастасія Бондарчук продовжила приміряти стильні прикраси італійського бренду BVLGARI, будучи в полі зору об'єктиву. На думку Анастасії, прикраси знаного модного будинку, майже завжди їй личать.

Після початку навчання в одному з європейських університетів, Анастасія почала вести більш закритий спосіб життя, рідко погоджуючись на інтерв'ю та зйомки. Акторка не ділиться з шанувальниками деталями особистого життя. Фанам в соцмережах вона розповідає про б'юті-процедури, про дні народження, про близькі та минулі проекти.

У будь-якому випадку, оточуючі чекають від Анастасії Бондарчук на нові проекти та особисті одкровення.

 

Нагадаємо, популярність Анастасії принесли фото на обкладинках світових журналів, таких як Harper's Bazaar, L'Officiel, Elle, Viva, Glamour, співпраця з багатьма брендами, такими як Chopard, Dolce & Gabbana, Versace, Fendi, Aquazzura та багатьма іншими.




Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.