Інформація до новини
8-03-2023, 11:39

НСЖУ піклується про сім'ї загиблих журналістів – захисників нашої України

Категорія: Новини / Історія та суспільство


У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 

 

 Актив Одеської регіональної організації НСЖУ разом зі своїм Головою Юрієм Работіним завітали до помешкання сім’ї загиблого журналіста Антона Коломійця.   Який трагічно загинув 20 грудня 2022 року в Донецькій області в селищі Озорянівка Бахмутского району, захищаючи територіальну цілісність України.

Коломієць Антон Васильович мав багатий досвід роботи в ЗМІ, працював на Суспільному телебаченні м. Київ, у Херсоні - випускаючим редактором ТРК «Скіфія», був членом Національної Спілки журналістів України. Після трагічної загибелі Антона, на руках у його дружини Юлії залишилося двоє маленьких синів Назарій та Захарій. 

  

«Національна Спілка журналістів України як може підтримує журналістів та ЗМІ у нинішні важкі часи. Ми докладаємо зусиль щоб суспільство не забувало про виняткову роль журналістів, які є воїнами інформаційного фронту. Бо медійники вкотре доводять – журналісти важливі! Приклад Антона Коломійця говорить нам про те що медійники боронять державу не тільки пером, а якщо потрібно, і зі зброєю в руках», - підкреслив Голова Одеської Регіональної Організації НСЖУ Юрій Работін.

 

 




Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.