Інформація до новини
17-03-2023, 12:00

До Одеського осередку НСЖУ завітала іспанська журналістка

Категорія: Новини / Історія та суспільство


У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 

«Іспанія мої обійми» Лопе де Вега


Підтримка України світовою спільнотою проявляється, зокрема, і на журналістському фронті. У рамках здійснення міжнародних зв'язків у журналістському співтоваристві до Одеського осередку регіональної організації Національної Спілки журналістів України завітала Лара Ескудеро Манчадо (Lara Escudero Manchado, en Aragón Digital) журналіст іспанського порталу Aragón Digital, та поспілкувалася з Головою Одеської регіональної організації НСЖУ Юрієм Работіним.

   В рамках теплої дружньої бесіди Лара поділилася своїми враженнями із зони бойових дій, звідки вона щойно приїхала. Виразила захоплення мужністю та героїзмом українського народу, який стійко відстоює територіальну цілісність своєї країни. Оглянула Народну бібліотеку Одеської осередку регіональної організації НСЖУ, яка є не лише джерелом книг для відвідувачів, а й відіграє важливу функцію вибудовування горизонтальних комунікацій між людьми. 

 

«Тут будь-який, хто прийшов, завжди знайде тепле слово і гарячий чай», - розповідає Юрій Работін.

Далі Лара Ескудеро Манчадо відвідала Прес-центр Одеського осередку регіональної організації НСЖУ та знайшла його професійним, облаштованим за останнім словом техніки. Тут Лара організувала стрим для свого видання, в рамках якого взяла невелике інтерв'ю у Юрія Работіна. Під час інтерв'ю вона дізналася, що близько п'ятдесяти журналістів віддали своє життя під час цієї війни. Дізналася про ту важливу роль, яку відіграє робота українських журналістів на інформаційному фронті у справі наближення спільної перемоги українського народу. Під час бесіди Юрій Роботін вручив Ларі пам'ятні подарунки на довгу пам'ять про перебування в Україні.

 

Галерея

prev
next
і ще фотографії ›



Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.