Інформація до новини
28-04-2023, 12:00

«Миті прекрасного» Дмитра Милютіна

Категорія: Новини / Культура та мистецтво

У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 

Двадцять сьомого квітня в Одесі у приміщенні галереї  Літнього театру Міського саду відбулось відкриття виставки художньої фотографії Дмитра Милютіна «Миті прекрасного»

 Дмитро Милютін досить давно експериментує у галузі сучасної художньої фотографії.  Предметом його пильної уваги стає багато простих і водночас поетичних моментів нашого життя.  Схід сонця, хмара, квітка, хвиля, поле пшениці - звичайні явища навколишнього світу набувають у баченні Дмитра особливого, естетичного звучання.  Світ дуже тендітний, особливо сьогодні, коли Україна вже понад рік у жорстокій сутичці відстоює своє право на життя та свободу.

 

Фотороботи Дмитра Милютіна зачаровують своєю поетикою та розкривають ідею про те, що кожен з нас може почуватися частиною величезного та чарівного світу, в якому так багато крихкості та ніжності, краси та сили.

   Фотограф Олег Куцький, координатор проекту, зазначає: 

«Вже зараз роботи Дмитра Милютіна – це яскравий приклад творчого пошуку та творчого успіху.  Пошуки свого власного світлового рішення призвели до створення низки робіт, які можна сміливо порівнювати з імпровізаціями джазових музикантів.  Це мелодії світла, відображені на фотопапері, які розкривають таємничі перетворення світла на інші форми та об'єкти.  Кожен глядач, розглядаючи ці роботи, знайде щось своє, особисте, що хвилює лише його.  А такі почуття у глядача може викликати лише справжня фотографія.  Яка від вас нічого не хоче, навпаки, вона вам дарує емоції та почуття.  Це, мабуть, головна умова цієї фотографії».

 Необхідно наголосити, що окрім творчої діяльності Дмитро відомий в Одесі як волонтер, меценат та колекціонер.  Його ініціативи завжди знаходять відгук у одеситів.

Безперечно, фотопроект, організований не лише як виставка, а й як можливість перерахувати виручені кошти на потреби ЗСУ, також знайде підтримку серед шанувальників творчості автора.

  




Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.