Інформація до новини
15-12-2023, 18:00

Запрошуємо на виставку “Асоціації” Даниїла Рудoго

Категорія: Новини / Культура та мистецтво

У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 

 Одеса, вул. Буніна, 12 вхід у двір. Відкриття відбудеться 16 грудня о 15:00

телефон для довідок 067 799 9910

 – квінтесенція образів, почуттів та спогадів. Все що пробуджує життєві почуття…

Персональна виставка Даниїла Рудoго - архітектора, дизайнера, художника, члена Національної спілки художників України "Асоціації" - це квінтесенція образів, почуттів та спогадів. Все що пробуджує життєві почуття. Яскраві кольори живопису, витончена графіка та скульптури в стилі Стимпанк.  Даниїл Рудoй (зліва)

Рудoй Даниїл Володимирович

член НСХУ, член НСЖУ, архітектор, дизайнер, художник.

 

Народився 28 листопада 1978р. м. Одеса.

Освіта:

1998р. – Одеське театрально-художнє училище ім. М.Б. Грекова. Живописний факультет. Отримав кваліфікацію “Художник-майстер-викладач”.

2004р. – Одеська державна академія будівництва та архітектури. Отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Архітектура будівель і споруд” та здобув кваліфікацію “Архітектор”.

 Так як батьки та рідний брат Даниїла теж художники то він ріс у творчій атмосфері і ще з дитинства цікавився мистецтвом. Ще будучи школярем  він проходив трудову практику в Одеських керамічних майстернях “Фонду Спілки художників України”. Закінчив середню загальноосвітню школу. Був нагороджений грамотами та подякою за творчі досягнення та поступив до Одеського державного художнього училища ім. М.Б. Грекова. Закінчивши у 1998 році “Грековку” за спеціальністю “Живопис” поступив в Архітектурний інститут Одеської державної академії будівництва та архітектури.

Водночас з навчанням:

1995 – 2002 р.р. працював лаборантом та керівником гуртка школи мистецтв при Одеському обласному гуманітарному центрі позашкільної освіти та виховання учнівської молоді.

2000р. – 2004р. – Один із засновників та керівник творчої студії “Studio Line”

2001р. – 2002р. – представляв, зі студією – Одеську державну академію будівництва та архітектури на міжнародних виставках “Ваш дом Одесса”, “Наш дом Одесса”.

Закінчив Одеську державну академію будівництва та архітектури і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Архітектура будівель і споруд” та здобув кваліфікацію архітектор. Допомагав в складанні і оформленні методичних вказівок кафедри основ архітектурного проектування і кафедри будівельної механіки. Був автором генеральної схеми території ОДАБА яка проіснувала в якості наочного плаката на головному вході на територію академії з 2003 до 2015 року.

З 2004р. – Засновник та керівник творчої групи “RudLine”

З 2012р. – Член Національної спілки художників України.

2022р. – Лауреат Всеукраїнського конкурсу “Українська мова – мова єднання”.

З 2022р. – Член редакційної ради всеукраїнської газети “Золотослів”.

З 2023р. – Член Національної спілки журналістів України.

Рудой Даниїл Володимирович член Національної спілки художників України з 2012 року. З 2000р. Учасник понад 100 всеукраїнських, обласних та міжнародних художніх, дизайнерських та архітектурних виставок. На рахунку, як архітектора та дизайнера, більше 300 завершених об'єктів по всієї Україні. Не одноразово нагороджений грамотами, подяками та відзнаками України та інших країн. Багаторазово друкувався у пресі та журналах по мистецтву, архітектурі та художньому дизайну. Рудой Даниїл проводить активну громадську діяльність та виховну роботу з творчою молоддю.

З перших днів російської агресії учасник та організатор усіляких заходів та благодійних проектів для допомоги ЗСУ, біженцям та малозабезпеченим.

Рудой Даниїл Володимирович створює художні твори у живопису, графіці та скульптурі малих форм, а також у декоративно-прикладному та монументальному мистецтві.

 

Творчі роботи Рудoго Даниїла Володимировича знаходяться:

- у Ізмаїльської галереї при Ізмаїльському Обласному Центрі естетичного виховання

- у Одеському обласному гуманітарному центрі позашкільної освіти та виховання

- у Одеській загальноосвітній школі № 107

- у “Уцзян Чжунчен” ткацька компанія (“Wujiang zhongcheng jetweaving company”)

м. Шэнцзэ - району Уцзян, Сучжоу провінція Цзянсу, Китай

- у Українському дитячому центрі “Молода Гвардія”

- у Одеському обласному центрі української культури

- у Роздільнянському народному історико-краєзнавчому музеї

- у приватних колекціях України, Молдови, Болгарії, Греції, Ізраїлю, Кувейту, США, Австралії, Китаю та Домініканської Республіки.

 




Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.