Інформація до новини
15-09-2024, 10:00

Другий день XXV Загальнонаціонального мовного форуму: Відкриття для себе «Немо»

Категорія: Новини / Історія та суспільство


У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 

 Другий день XXV Загальнонаціонального мовного форуму «Українська мова – мова єднання!» розпочався з насиченої програми, що включала не тільки дискусії та обговорення, а й неперевершену культурну подію. Лауреати конкурсу, які приїхали до Одеси з різних куточків України, мали можливість відвідати одне з найвизначніших місць міста – дельфінарій «Немо». 

Дельфінарій «Немо» розташований на Ланжероні, де також знаходяться готель, ресторани, пляжний комплекс, океанаріум і центр дельфінотерапії. Це місце є улюбленим серед одеситів і туристів завдяки своїм унікальним програмам та можливості побачити улюблених морських тварин – дельфінів афалін.

Відвідувачі дельфінарію стали свідками захоплюючої програми, що перенесла їх у світ міжпланетних подорожей. Вражаючі номери включали виступи морських котиків і левиць, а також дивовижні акробатичні вправи дельфінів афалін.  Програма розпочалася з яскравого виступу морських котиків, які своїм дотепним і грайливим поведінкою завоювали серця глядачів. Ці чудові створіння, названі так за схожість їхніх вусів із котячими, на жаль, часто стають жертвами браконьєрів через своє цінне хутро. Втім, у дельфінарії «Немо» вони демонструють свою чарівність та артистичні здібності, даруючи радість публіці. Наступним номером була морська левиця, яка продемонструвала вражаючі трюки з м’ячом і виконала справжнє дефіле. Її граціозність і вправність не залишили байдужими нікого з присутніх.   Однак справжнім хітом вечора стали дельфіни афаліни. Ці розумні і кмітливі морські ссавці виконали вражаючі акробатичні вправи: стрибки через кільце, гру з м’ячом і складні трюки разом із своїми тренерами. Дельфіни афаліни, довжина тіла яких може досягати 3 метрів, є одними з найрозумніших тварин океану. Вони мають великий спектр емоцій, від радості до смутку, і здатні швидко адаптуватися до нових умов, демонструючи вражаючі результати у своїх виступах. 

Таким чином, другий день форуму завершився незабутнім враженням, яке подарувала програма в дельфінарії «Немо». Це не тільки відмінний спосіб розслабитися після насиченого дня, але й чудова можливість побачити таланти і красу морських істот, що безперечно сприяє єднанню і культурному збагаченню.

Галерея

prev
next
і ще фотографії ›



Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.