Информация к новости
26-02-2024, 20:12

Одеській обласній Раді Миру – 55 років!

Категория: Новости / Фоторепортаж / Первая полоса

У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

 «55 років служіння народу України!» – під таким гаслом пройшли урочистості з нагоди 55-ї річниці Одеської обласної Ради миру в Міжнародному культурному центрі «Уніон» (вул. Троїцька, 43).  22 лютого сюди прийшло багато відомих одеситів, які співпрацювали з цією громадською організацією чи підтримували її доброчинні проєкти. З нагоди ювілею Одеської обласної Ради миру надійшли привітання від Почесних громадянин міста Одеса Сергія Ківалова та Миколи Павлюка. Також було приємно отримати привітання від Валентина Федорова – президента Федерації кікбоксингу К-1, проректора НУ ОЮА, віце-президента Федерації боксу Одеської області.

 Голова Одеської обласної Ради миру Таміла Афанасьєва цього дня отримала нагороду Одеського міського голови Геннадія Труханова – цінний подарунком (наручний годинник), який вручила на сцені його заступниця, директор департаменту фінансів міськради Світлана Бедрега. Як сказано у розпорядженні з цього приводу:

«За сумлінну самовіддану працю в умовах воєнного стану, високий професіоналізм, свідому громадянську позицію, плідну співпрацю з міжнародною спільнотою, військовими та волонтерами, вагомий особистий внесок у розвиток миротворчої, культурної і соціально-гуманітарної діяльності, активну допомогу Збройним Силам України, незахищеним верствам населення та з нагоди відзначення 55-річчя з дня заснування Одеської обласної ради миру».  

Нагорода доречна ще й тому, що напередодні, 12 лютого, Таміла  Афанасьєва відзначила особисту ювілейну дату, тож для неї це було подвійне свято.Також з вітальним словом до громадських активістів – членів організації-ювіляра, очільниці Ради  та всіх присутніх звернувся голова Одеської районної ради Віталій Барвіненко.  

У святковому концерті взяли участь лише діти та молодь Одеси, адже саме вони, як справедливо зазначила зі сцени голова Одеської обласної Ради миру Таміла Афанасьєва, – це наше майбутнє і саме їх ми маємо захищати у цей воєнний трагічний час.

Режисеркою-постановницею концертної програми стала заслужений працівник культури України Тетяна Подерська.

 А своїми виступами радували та створювали неповторну атмосферу краси і добра вихованці Одеської національної музичної академії ім. А.В. Нежданової, Одеського фахового коледжу мистецтв ім. К.Ф. Данькевича, Міського центру хореографічного мистецтва, ансамблю танцю «Мозаїка», Мистецьких шкіл №№ 7, 11 та 14.   

 

Галерея

prev
next
и ещё фотографии ›



Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.