Інформація до новини
21-09-2023, 10:00

Незламні захисники

Категорія: Новини / «Промоутер» із Валентином Федоровим

У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 

Під такою назвою в Одесі пройшов благодійний Міжнародний турнір з ММА на підтримку Збройних Сил України. У змаганні взяли участь 18 бійців з України і зарубіжжя. 

Наприкінці турніру на ринг піднявся легендарний генерал-майор Дмитро Марченко, що командував обороною Миколаєва і зупинив російське вторгнення на півдні країни.

 "З таким бійцями ми переможемо", - наголосив Дмитро Марченко. "Нажаль у нас в країні війна і на спорт мало хто звертає увагу, але я скажу, що всі бійці, що були сьогодні на ринзі - справжні герої, які продовжують тренуватися і отримувати перемоги."

Марченко подякував бійцям і організаторам турниру, після чого закликав на сцену свого побратима колишнього керівника управління Служби безпеки України у Миколаївській області Віталія Герсака, що зараз командує бійовим підрозділом.

 "Ви маєте знати, - звернувся генерал до авдиторії, - ТРО Одеси знаходиться на першій лінії оборони. І зараз, поки ми тут з вами, вони там виконують свою роботу. Бійці 3-ї Штурмової демонструють надлюдські можливості там, де не проходять танки. Ми зараз спостерігаємо історичний момент, коли Україна виборює свою свободу. І виборює не лише військовими, а вся нація, народ. Це ви. Без вас ми б не впорались. Скажу як є: армії без вас, без волонтерів важко. Як і вам важко без нас. Ми маємо показати свою єдність, скластись у кулак і показати, що ми вільний народ і ми боремось за свою свободу."





Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.