Інформація до новини
17-10-2023, 12:00

Галерея «#ARTODESSA» Літнього театру Міського саду представляє виставку «КОЛАЖ+АСАМБЛЯЖ».

Категорія: Новини / Культура та мистецтво


У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 

 Відкриття 17 жовтня о 17:00.
У проекті представлено 80 робіт понад 50-ти художників та майстрів з Одеси, Чорноморська та Южного.
Ідея проведення проекту належить художнику та педагогу Олексію Маліку, який уже втретє проводить тематичну виставку у нашому місті.
Участь у виставці колажів викликає великий інтерес як у авторитетних художників, так і у студентів, тому кількість робіт, запропонованих авторами, перевершила всі очікування організаторів.
Колаж та асамбляж – сучасні та вкрай цікаві жанри художньої творчості.  Матеріали, що використовуються у створенні цих арт-об'єктів настільки різноманітні та химерні, що задуми авторів справляють сильне враження, дивуючи глядача масштабом уяви та креативністю.
Метал, тканина, пластик, кераміка, реді-мейд, масляні фарби, папір - перелік матеріалів можна продовжувати нескінченно… В результаті з'являється колаж або асамбляж, в якому ідея та виконання виявляються на високій, професійній шкоді, а концепція притягує своєю неординарністю.
Ряд робіт у проекті присвячені темі війни в Україні та відображають почуття та ставлення митців до нашого складного та трагічного справжнього.
Зазначимо також, що колаж і асамбляж мають за наявності подібності і деякі відмінності - асамбляж виступає переважно як тривимірне твір.
Можливо, така яскрава та різнопланова виставка викличе у глядачів бажання зробити щось самостійно, присвятити себе творчості.
Куратори проекту: Олексій Малік, Сергій Папроцький.
Катерина Піменова, арт-оглядач.



Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.