Інформація до новини
11-05-2023, 14:00

«Янгольські струни» в Музейно-виставковому комплексі ім. В.П. Філатова

Категорія: Новини / Культура та мистецтво

У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

 


  Хор Одеського музичного ліцею імені П.С.Столярського та ансамбль скрипалів «Янгольські струни» в Музейно-виставковому комплексі ім. В.П. Філатова. Музичні художні зустрічі Філатівської вітальні, що традиційно проходять в Музейно-виставковому комплексі ім. В.П. Філатова, завжди міська культурна подія. Не сталося винятку і цього разу. Глядачі з нетерпінням чекали на початок вистави, а юні виконавці, хвилюючись, готувалися до святкового концерту.

Присутніх привітали організатори та поважні гості заходу.

 «Хочеться привітати всіх присутніх у цій прекрасній залі музею Володимира Петровича Філатова, де ми вкотре зустрічаємось із прекрасним на щорічних Великодніх музичних зустрічах. Сьогодні ми насолоджуватимемося мистецтвом дитячого творчого колективу нашого уславленого навчального закладу школи імені Петра Соломоновича Столярського», - зазначила заступник голови Обласної Ради миру Валентина Гайдаєнко

Директор музейно-виставкового комплексу Інституту очних хвороб та тканинної терапії імені В.П. Філатова Юлія Вілхул передала щирі привітання та побажання творчої наснаги й успіхів присутнім від Наталії Володимирівни Пасічник, Заслуженої лікарки України, професорки, членкіні-кореспондентки НАМН України, очільниці «Інституту очних хвороб і тканинної терапії ім. В. П. Філатова НАМН України».   

«Хочу наголосити, що ви завжди будете бажаними гостями філатівської гостинної. Вам будуть завжди тут раді», - запевнила Юлія Вілхул.
Щира подяка Юрію Анатолійовичу Работіну, який незважаючи на свою величезну зайнятість приділяє нам завжди багато уваги. Ви зараз тут знаходитесь, а навкруги навколо знаходяться дитячі малюночки, які відображують мотиви Різдва Христова. Володимир Петрович Філатов дуже полюбляв творчість діточок і зокрема малюнки, які супроводжували його завжди. Продовжуючи цю важливу традицію ми створюємо виставку «Від Різдва до Пасхи». Нам дуже жаль розставатися з цією виставкою, але ми поставили перед собою таку мету: створити нову виставку: Пасхальну. І ми з радістю покличемо вас на відкриття цієї нової виставки. А зараз ми будемо насолоджуватись творчістю наших юних музикантів», - відмітила Юлія Вілхул.

«Тут пані Юлія сказала про діточок, то я хотів би подякувати батькам, дідусям, бабусям за те, що виховуєте таке чудове покоління!Заради якого наші хлопці зараз б'ються на передовій. Спасибі що ви є! Для творчості немає кордонів в Одесі! Творчість в Одесі була, є ї буде. А вам щастя, любові, посмішок, здоров'я, здоров'я і ще раз здоров'я!», - підкреслив Юрій Работін.

Концерт був чудовим. Присутні відзначили високий рівень виконання класичних творів юними майстрами. Бездоганне виконання дитячими ангельськими голосами класичних творів залишило неповторне світле відчуття в душах присутніх. Хочеться нових зустрічей з прекрасним у виконанні творчих колективів музичного ліцею імені П.С.Столярського.

 




Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.