Информация к новости
2-09-2024, 18:00

В одеських закладах освіти стартував новий навчальний рік. Цьогоріч він розпочався 2 вересня, коли Одеса відзначає День міста 

Категория: Новости / Первая полоса

У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

Головне завдання сучасного вчителя - створити комфортне середовище, бути поруч, працювати і підтримувати дітей у найважчі часи, дати їм відчуття безпеки та впевненості у кожному дні, створити підґрунтя для якісного навчання.

Перший урок «Vincit qui meminit (Перемагає той, хто пам’ятає)» у новому навчальному році в закладах освіти Одеси був присвячений вшануванню пам’яті захисників і захисниць України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

“Нехай спокійними будуть ночі і щасливими світанки… нехай кожен, хто сумує за Одесою, повернеться нарешті додому. Нехай Господь береже кожну дитину, кожну родину і кожного Захисника. Нехай укріпить у святій справі наших воїнів, а люди нехай віддають належну шану і повагу тим, завдяки кому ми сьогодні можемо зустрічати день тут, у своїй Одесі. Можемо вчитися. Жити. Мріяти. Досягати успіху. У цього - найвища ціна. Тисячі життів. Тисячі голосів, посмішок, очей, які ми мусимо памʼятати. Ми стартуємо. І це вже величезне щастя,” – зазначила директорка Департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич.




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.