Информация к новости
27-02-2023, 10:00

Рік війни громадського формування «Гарпун»

Категория: Новости / История и общество


У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

Пресс центрі Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України громадське формування «Гарпун» підвело підсумки праці за рік.

 

«Вже рік виповнився з початку повномасштабної агресії Російської федерації. Жертовним був цей рік для нас усіх. Ця війна пройшлась тим чи іншим чином по всім українським родинам. За цей час серед наших колег журналістів загинуло сорок п’ять осіб. Але ми мужні ми перемножимо, ми на своєму шляху і з нього не звернемо.
Ми сьогодні зустрілися з підрозділом громадського формування «Гарпун», тому що він особливий до особового складу якого входять співробітники колишньої міліції деякі з яких віддали справі охорони громадського правопорядку понад тридцять років. Ви незалежно від вислуги є високими професіоналами, досвід яких неможливо переоцінити. Я хотів би від Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України та від себе особисто подякувати вам за те що ви кожного дня виходите на захист територіальній цілісності нашого регіону», - зазначив Голова Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України Юрій Работін.

Від імені журналістської спільноти Юрій Работін вручив подарункові екземпляри книги про Василя Стуса присутнім.

 Наступним виступаючим був командир підрозділу Валерій Романовський, який представив присутнім керівників районних відділів, завдяки яким налагоджена охорона громадсько правопорядку  в місті Одесі і на патрульних станціях, особовий склад підрозділу Підводячи підсумки роботи за рік Валерій Романовський зазначив:

«Ми почали працювати на поліцейських станціях, керівник міського управління Микола Семенішин попросив підняти пенсіонерів і поліпшити роботу на поліцейських станціях, разом з особовим складом нацполіції, Це була дуже тяжка робота. Потрібно було налагодити чітку роботу з очільниками ОСБ, працювати з людьми, обслідувати бомбосховища. Була проведена велика профілактична робота по попередженню злочинів які активізувались в період військового стану».

Виступаючи відмітили велику користь для молодих співробітників поліції, які знаходяться пліч опліч з бувалими ветеранами вчитися, мають змогу переймати опит, віддаючи молодий запал, це дуже допомагає справі. 

  Особовий склад громадського формування «Гарпун» налічує більше ніж триста співробітників. Підрозділ забезпечений форменим одягом зброєю, але не має соціальних гарантій на випадок травмувань, чи загибелі. На це треба зауважити владі.


  

«Оцінюють роботу поліції городяни, які бачили власно віч  як ми допомагали коли місто залишилося без тепла і світла. Це кожен день створює позитивну громадську думку», - підвів підсумок зустрічі Голова Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України Юрій Работін.

 

Галерея

prev
next
и ещё фотографии ›



Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.