Информация к новости
6-03-2023, 16:00

"Морська душа-2023" в бібліотеці імені Костянтина Паустовського

Категория: Новости / Культура и искусство


У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

На урочистості нагородження переможців другого щорічного літературного конкурсу мариністики "Морська душа-2023", присвяченого одеському поету-мариністу Івану Рябухіну завітав актив Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України та її Голова Юрій Работін.
В комунальній установі "Центральної бібліотечної системи для дорослих міста Одеси" бібліотеці №2 імені Костянтина Паустовського у межах конкурсу відкрилась виставка робіт художників.
 Почесними гостями, які підтримали конкурсантів були: Голова Одеської регіональної організації НСЖУ Юрій Работін, депутат Одеської обласної Ради Олексій Кобильніков і сім'я Рябухіних-Ніна Сергіївна і Наталія Іванівна, усі вони привітали переможців літературного конкурсу.
 Ну а ми - я, Oksana Tserkovna, Олександр Воронін та Олександр Синельников підтримали подію у трьох номінаціях "Живопис, графіка", ""Морська поезія"" та "Художнє фото" і вкотре довели:
- Відстань для активної участі у культурному житті улюбленого міста – не є перешкодою!
Олександр Воронін (1976) - прошу любити і шанувати!
 Народився, виріс та живе в Одесі. Люблячий син, чоловік, батько, дідусь. Море - філософія життя та головне кохання. Вірші любив завжди, писати власні твори, які були високо оцінені педагогами, розпочав ще у початковій школі. На цьому етапі основну увагу приділяє рідкісному жанру – морській любовній ліриці. У перші дні війни, дізнавшись, що місто в небезпеці, повернулося до Одеси. На даний момент часу, виконує свій обов'язок – захищає нашу країну від варварів.
 Адреса бібліотеки № 2 ім. К. Г. Паустовського: Україна, Одеса, вул. Градоначальницька, 9. тел. (048)752-83-41.

 

Галерея

prev
next
и ещё фотографии ›



Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.