Информация к новости
2-09-2023, 16:00

Олексій Зоркальцев «FINE TEMPORUM» («КІНЕЦЬ СЕЗОНУ»)

Категория: Новости / Культура и искусство


У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

Олексій Зоркальцев Живопис. Графіка.  

З 3-го вересня 2023 р. Арт-кафе «Source» (вул. Садова, 2) представляє персональну виставку живопису та графіки одеського художника, члена НСХУ Олексія Зоркальцева.

На виставці представлені пейзажі, натюрморти та графічні твори у жанрі «ню». Творчість Олексія Миколайовича Зоркальцева добре відома одеському глядачеві. Майстер вибирає предметом свого зображення морські та степові панорами Одеси та її околиць. Природа в цих місцях ніби створена для того, щоб бути відбитою на полотні - тепле літнє море поблискує на горизонті, дерева відкидають різнокольорові тіні, скелясте узбережжя звичними вигинами обрамляє берег, маяк беззмінно видніється на виході з порту.  

Степова природа також манить своєю красою - в спекотний день пасуться корівки на лузі, рибалка поспішає на берег лиману, польові квіти утихомирено розгойдуються від дотику гарячого вітру. У роботах Олексія Зоркальцева відображаються теплі почуття автора до місця на землі, де він живе та працює, глибокий і уважний погляд на гармонію навколишнього світу та його цінність.  

У проекті також представлена ​​серія «ню» - жіночі образи у пластичній графічній подачі. А також кілька натюрмортів, які втілюють щедрість літа і натякають на те, що воно добігло кінця – з усіма своїми нюансами та чарівністю. Кінець сезону – «Fine temporum»!  




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.