Информация к новости
6-05-2023, 10:00

Тридцятиріччя «Прес-кур’єру»

Категория: Новости / Происшествия


У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

 

Актив Одеської регіональної організації Національної Спілки журналістів України та її Голова Юрій Работін завітали до редакції «Прес-кур’єру» та поздоровили с ювілеєм.

 

«Прес-кур’єр» засновником якого є НСЖУ на протязі тридцяти років свого існування був зразком високопрофесійної, чесної, незалежної журналістики, тому природно, що він зберіг свою авдиторію.
Щиро дякую що ви знаходите внутрішні сили виходити в цей не простий і тяжкий час. Дозвольте  вручити грамоти від спілки журналістів та маленькі подарунки. Побажати плідного довгого, та щасливого шляху і у майбутньому», -  зазначив Юрій Работін.

 

«Для «Чорноморських новин» нинішній ювіляр — більше, ніж просто побратим по газетному цеху. Можна навіть сказати, що саме із лона «Чорноморки» і постав на світ «Прес-кур’єр».
Тоді, навесні 1993-го, у кабінеті 608, що на шостому поверсі «Чорномор’я», щовечора, після робочого дня, точилися запальні дискусії: обговорювалася концепція майбутнього щотижневика, формувалася редакційна політика, накреслювалися плани на ближчу і дальшу перспективу. У тому 608-у кабінеті, де працювали журналісти «ЧН» Йосип Бурчо та Іван Мельник (нинішні редактори, відповідно, «Прес-кур’єра» та «Чорноморських новин»), власне, й гуртувалася перша «прес-кур’єрівська» команда. І ядро її, знову ж таки, складали «чорноморці»», - згадує редактор «Чорноморських новин» Іван Мельник.

 

 




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.