Информация к новости
18-10-2023, 18:00

За результатом турніру «Незламні захисники» організатори звітували щодо допомоги ЗСУ 

Категория: Новости / Первая полоса

У нас появился канал в Telegram, в котором мы будем делиться с Вами новостями

  

 

16 жовтня президент Федерації боксу Одеської області , голова ГО «Вільні та вірні», командир бойового підрозділу ЗСУ Віталій Герсак разом з командувачем ОК «Південь» Андрієм Ковальчуком, вирушили на східний напрямок фронту.

За ініціативою Віталія Анатолійовича, для фронту були придбані: дванадцять автомобілів баггі, десять пікапів, авто швидкої медичної допомоги, п’ятдесят пічок, п’ятдесят генераторів, п’ятдесят тон овочів, двадцять тон продуктів харчування, зимовий одяг та сто шістдесят дронів.

Командувач ОК «Південь» Генерал-майор Андрій Ковальчук, подякував за вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України!!!

Нагадаємо, 16 вересня 2023р,  ГО «Вільні та Вірні» за участю промоушену ODESA FIGHTING CHAMPIONSHIP (законники - Олександр Гордієнко та Валентин Федоров), Федерації змішаних єдиноборств ММА Одеської області, Одеської обласної федерації К-1, провели міжнародний турнір з ММА «Незламні Захисники», де були розіграні лоти та зібрані понад мільйон гривень на потреби ЗСУ.

Крім того ГО «Вірні та вірні» залучили додаткові кошти та загалом організували допомоги нашим воїнам - захисникам на передовій, яка безумовно наближатиме Вам до перемоги!

Разом до перемоги

Галерея

prev
next
и ещё фотографии ›



Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.